Natursköna Norrby

Förra sommaren var fotograf Ingalill Snitt och jag iväg till Östergötland för att göra reportage om Norrby säteri. Nu är artikeln ute i Gods & Gårdar och pryder även omslaget. Jättekul!

Här kommer lite bilder från de härliga dagarna, de flesta tagna med min mobil, då jag glömt kamerabatteriet hemma.

Paret Katarina och Lars Jacob Grapengiesser är femte generationens ägare på Norrby. Vilket underbart jobb jag har, som får resa runt träffa nya härliga människor.

Kontakten till Norrby fick jag på ett modelljobb i Tyskland (läs mer om det jobbet här), då makeupartisten Agnesha Kollien berättade att hon hyrde ett sommarhus på ett säteri i Sverige. Jag var förstås snabb och fick ett mobilnummer. Sen visade det sig att Ingalill Snitt kände familjen. Världen är liten.

Vi bodde över på säteriet och åt frukost i morgonsolen på den mysiga verandan och Ingalill tog de första bilderna fortfarande klädd i morgonrock. Kvällen innan var vi bjuda med familjen och vänner till systern Jutta Grapengiesser som har sommarhus i en ombyggd lada. Så mysigt!

Morgonstund har guld i mund. Alltid inspirerande och lärorikt att jobba med Ingalill som har massor av erfarenhet. Dessutom har vi väldigt trevligt tillsammans.

Från framsidan ser huset rätt litet ut, men oj så charmigt!

Ingalills bilder blev så fina och jag är så nöjd med artikeln. Hoppas ni läser och tycker om den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *