Med blicken framåt

God fortsättning på det nya året! Vi har alla haft ett ovanligt år och för många har det varit besvärligt. Ni som följer mig på sociala medier vet att jag och min familj gått igenom en mycket svår och traumatisk tid. Kanske kommer jag berätta mer om det här på bloggen framöver, men för tillfället vill jag hellre fokusera på jobb och på det som jag tycker är roligt, vilket i mångt och mycket råkar vara samma sak.

Det är en fantastisk känsla att få ett helt slott för sig själv för en dag och bara springa omkring och insupa atmosfären. Lite så känns det när jag gör en fotografering. Just Nynäs slott är sedan länge museum och på grund av epidemin har det hållits stängt, så där fick jag verkligen slottet för mig själv.

Nästa vecka ska jag börja skriva om Nynäs spännande historia. Tack och lov känner jag Mikael Gripenstedt som växt upp där, så jag har goda möjligheter till att få fram en levande text.

Palazzo Spinola fotograferade jag redan för två år sedan och på grund av att jag inte lyckades få till något porträtt av dess ägare såg det ut som om att det inte skulle publiceras. Men tack vare pandemin (alltid något gott) ändrade sig Gods & Gårdar och nu kommer det äntligen ut. Och det kommer bli så fint!   Läs här om fotograferingen. 

Jag ser massor fram mot att min artikel om Palazzo Spinola kommer ut snart. Missa inte februarinumret av Gods & Gårdar.

För snart ett år sedan, när påskliljorna blommade för fullt hade jag glädjen att fotografera Adelsnäs. Förra veckan skickade jag in texten till Gods & Gårdar och i mars kommer ut i tidningshyllan. Det är en rätt lång process, framför allt om man ska räkna in tiden det kan ta att boka upp ett jobb.

I marsnumret kan ni njuta av härliga vårbilder i Gods & Gårdar från Adelsnäs i Östergötland, en av Sveriges största gårdar.

Trots det förfärliga året 2020 har jag lyckats få en hel del jobb gjort och skrivit mina texter, vilket faktiskt varit lite som terapi för mig. Nu är det nytt år och än är inte pandemin över och inte min sorg heller för den delen, men jag ser positivts på framtiden och vi går ju mot vår! Stor kram till er alla och jag återkommer snart.  

Selfie i spegel i en av salongerna på fantastiska Nynäs slott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *