Villa Fornace

Äntligen har min allra första helt egna artikel i Gods & Gårdar kommit ut. Som jag har längtat! Villa Fornace i Italien var ett tacksamt objekt. Dessutom blev  layouten fin och trycket bra, så nu hoppas jag att ni läser artikeln och tycker om den!

Vackra Ottavia Giorgio de Vistarino med sin tax Tigre blev båda helt i fokus och i kväll ska jag fira med Champagne! Jag hade hellre skålat i familjen Vistarinos egna spumante, men jag har tyvärr inga flaskor kvar.

DSC_0957

Villa Fornace har storslagna interiörer och jag hade så roligt med kameran, samtidigt som det var  en stor utmaning med det starka ljusinsläppet och de höga taken. Jag fotade också ett antal spännande rum som inte kom med i artikeln och jag kommer göra ett eget blogginlägg med dessa snart.

DSC_0966

Conte Vistarinos vin finns tyvärr inte att köpa i Sverige. Synd – för det är mycket gott, men förhoppningsvis kommer det att finnas inom snar framtid. Läs gärna om den fantastiska resan där jag hittade Villa Fornace och hitta gårdens hemsida här.

DSC_0933

Jag fick mitt vanliga morgonbesök när jag fotade på trappan, idag något förvånade över situationen. Under Gods & Gårdar har en elegant sidenklänning och sjal kommit till användning.

DSC_0969
Blad från vinrankor i min egen trädgård. “Man tager vad man haver”.

DSC_0976

DSC_0980
Även Boris undrade vad jag höll på med.

DSC_0993

Det känns fantastiskt bra att ha tagit steget från att skriva till att också fotografera och jag är så tacksam över att min första helt egna artikel blivit så lyckat. Nu ska jag återgå till att fokusera på texten till nästa objekt, denna gång i Västmanland. Hoppas ni alla har en fin dag och att ni kommer läsa och uppskatta novembers Gods & Gårdar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *