Så roligt att du hittat hit!

Efter att Gods & Gårdars hemsida och min blogg flyttat till Bonniers stora portal bestämde jag mig för att ”ta hem” mitt rätt gedigna lager av blogginlägg till en sida som bara är min. Det har tagit tid och det fattas en del text och bild, men jag återställa successivt så många som möjligt.

Ni som följt mig vet att jag gör personliga inlägg där jag blandar fritt mellan tjusiga miljöer och enklare lantliv, mellan exklusiva resor och en promenad i leriga gummistövlar hemma i Sörmland. Och det är lite så jag är. Jag älskar kontraster och bloggen kommer fortsätter i samma anda, om än något mer strukturerad.

Här återspeglas det dubbla liv jag gärna lever, till det mesta på prästgården där allmänt välbefinnande och barnen kommer först och arbetet tenderar att komma i andra hand. Jag älskar att göra alla lantlivs-klichéer, som att rida, laga äppelpaj och spendera det mesta av dagen med att bli smutsig i trädgården. Omgiven av skog, fält och djur är det ett vackert liv som jag alltid längtat efter och som jag även haft som barn. Men  samtidigt är jag präglad av att ha bott fjorton år i Paris och New York och har ett stort behov av variation, av att träffa nya människor och av att resa, vilket också präglar bloggen.

Ett par gånger i veckan tycker jag om att sitta ner för att uttrycka något av allt det vackra jag sett. Min blogg är helt enkelt det – en estetisk önskan att återge upplevelsen av något som fångat min uppmärksamhet.

Utforska gärna tidigare inlägg och se min utveckling från ”nyskild modell, slottsfru och tillika hemmafru” till att bli skribent och fotograf. En fantastisk resa som fortfarande pågår. Prenumerera så du vet när nästa inlägg kommer. Och jag vill gärna höra från dig – feedback och frågor är varmt välkomna!

 

7 thoughts on “Om mig”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *